Topul celor mai mincinoase zodii

Topul celor mai mincinoase zodii

Trăsăturile zodiilor ne arată că anumiți nativi mint mai mult sau mai puțin. Pentru unele persoane, a spune o minciună este distractiv, poate pentru că au o personalitate mai aventuroasă. Alții spun minciuni pentru că vor să evite o reacție urâtă.

Taur

În topul mincinoșilor, primul loc îl dețin Taurii. Se uită în ochii tăi și mint în așa fel încât ajung să își creadă propriile minciuni. Insistă asupra unor aspecte care nu sunt adevărate, doar cu scopul de a ieși în evidență. Să nu crezi prima impresie care ți-o lasă Taurii, cu timpul vei descoperi că nu e totul roz despre ei. Te pot surprinde oricând cu o situație care ți-au ascuns-o. Să nu te mire faptul că după ce îți spune că te iubește, îți mărturisește că e îndrăgostit în secret de altcineva.

Gemeni

Gemenii își mint mai ales prietenii. De dragul de a evita un conflict, îți vor spune că sunt acasă și nu au timp să se întâlnească cu tine, iar mai apoi îi vezi în oraș. Deși mint mult o fac prost. Îți dai seama când un nativ Gemeni minte după expresia feței. Schițează un zâmbet nerușinat în colțul gurii, încep să vorbească și evită se te privească. Vezi care sunt restul zodiilor mincinoase pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...