Ultimele CUVINTE scrise de E.U. în JURNAL: „M-au chemat la DNA. Vedeţi că am avut dreptate?”

Ultimele CUVINTE scrise de E.U. în JURNAL: „M-au chemat la DNA. Vedeţi că am avut dreptate?”

E. U. a ținut un jurnal din data de 4 noiembrie anul trecut până în joia în care a fost chemată la DNA. U. a umplut 50 de pagini cu întâmplări și dezvăluiri din viața ei pe care i le-a arătat și lui Ion Cristoiu.

Jurnalistul a dezvăluit care a fost ultima însemnare pe care a făcut-o. „M-au chemat la DNA. Vedeţi că am avut dreptate?”, a spus Cristoiu la B1 TV.

„Un timp am crezut că cei din presă care mă înjură pe mine sunt macoveiştii, după un timp am ajuns la concluzia că nu Monica Macovei îi manevrează, ci Florian Coldea”, a reprodus jurnalistul un fragment din jurnal, comentând că U. nu credea că există presă liberă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!