Un avocat kenyan a cerut-o de soție pe fiica lui Obama, Malia, oferind în schimb animale domestice

Un avocat kenyan îi oferă 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre președintelui american Barack Obama pentru mâna fiicei sale, Malia, în vârstă de 16 ani, scrie marți cotidianul The Nairobian, preluat de AFP.

"Mă interesează din 2008", a declarat tânărul avocat Felix Kiprono într-un interviu acordat ziarului kenyan menționat. Atunci Barack Obama se afla în campanie electorală pentru primul mandat prezidențial, iar fiica sa Malia avea zece ani. "Să vă spun drept, nu am ieșit cu nimeni de când am promis să îi fiu credincios. Am împărtășit acest lucru familiei mele și ea este gata să mă ajute să adun prețul" propus pentru adolescentă, a adăugat el.

Kiprono a mărturisit că speră ca președintele Obama să fie însoțit de Malia în luna iulie, la prima vizită în Kenya, țara de origine a tatălui său. Atunci intenționează avocatul să ceară mâna tinerei. Bunica șefului administrației americane, în vârstă de peste 90 de ani, locuiește la Kogelo, în vestul Kenyei. "Oamenii ar putea crede că mă interesează banii familiei Obama, dar nu este adevărat. Dragostea mea este reală", afirmă tânărul.

El afirmă că vrea să ducă o "viață simplă" dacă se va căsători cu Malia. "O voi învăța pe Malia să mulgă vaca, să gătească ugali (fiertură de mălai — n.r.) și să pregătească mursik (lapte acru tradițional — n.r.), ca toate femeile de aici", a încheiat kenyanul în cotidianul The Nairobian. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația