Un bărbat a acceptat să se lase înghițit de un ANACONDA pentru un documentar difuzat de Discovery Channel

Un bărbat a acceptat să se lase înghițit de un ANACONDA pentru un documentar difuzat de Discovery Channel

Postul american de televiziune Discovery Channel va difuza în decembrie documentarul intitulat "Mâncat de viu", în care un bărbat se va lăsa devorat în direct de un șarpe anaconda uriaș, relatează vineri ziarul La Vanguardia.

Aventurierul Paul Rosolie a surprins întreaga lume cu anunțul că acceptă să se lase înghițit de un șarpe anaconda pentru noul program care va fi difuzat de Discovery Channel .

Rosolie, care a parcurs mii de kilometri pentru a prezenta viața sălbatică în toate colțurile lumii, va fi înghițit în direct de un anaconda uriaș. El vrea să intre în stomacul reptilei și să filmeze totul din interior. Pentru a reuși acest lucru, Rosolie va purta un costum special care îi va permite să respire și să fie protejat de eventualele răniri.

El va fi legat cu un cablu, care îl va ajuta să iasă din șarpe la momentul potrivit. În urma controverselor apărute în SUA, canalul a decis să retragă de pe site trailer-ul de promovare, dar anunțul, fără dată, a rămas în vigoare.

Discovery Channel nu a dat explicații în legătură cu această decizie. La rândul său, Rosolie a precizat că nu a făcut niciodată rău vreunui animal și că dorește prin această experiență să povestească ce simte o victimă când este înghițită de un anaconda uriaș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?