Un britanic cheltuiește aproximativ 50.000 de lire pe alcool în timpul vieții (ONG)

Un britanic cheltuiește aproximativ 50.000 de lire pe alcool în timpul vieții (ONG)

Un britanic cheltuiește aproximativ 50.000 de lire sterline pe alcool în timpul vieții, susține un ONG, preluat de The Independent.

Potrivit organizației Macmillan Cancer Support, fiecare britanic dă anual circa 787 de lire pe alcool, iar londonezii considerabil mai mult.

Studiul, realizat de compania OnePoll, a fost realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Rezultatele au indicat că bărbații cheltuiesc pe alcool în medie 934,44 de lire pe an, prin comparație cu femeile care cheltuiesc doar 678,60 de lire.

ONG-ul va solicita o lună de abținere de la băutură în luna octombrie pentru a crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor pentru sănătate și a economiilor financiare pe care le aduce această decizie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...