Un elefant a "furat" camera unui turist și a făcut un... "elphie"

Un elefant a "furat" camera unui turist și a făcut un... "elphie"

Un elefant dintr-un sanctuar de pe insula thailandeză Koh Phangan și-a făcut... un "elphie" cu aparatul unui turist care îl hrănise cu banane. Christian LeBlanc, în vârstă 22 de ani, a apărut și el involuntar în acest "elphie" (joc de cuvinte între "elefant" și "selfie"), relatează Mashable.com, preluând Daily Mirror.

LeBlanc povestește că un elefant i-a luat camera din mână după ce terminase bananele pe care i le oferise. Cum camera tânărului era setată pe modul timelapse, care face poze automat la câteva secunde, aparatul a prins și momentul în care acesta și elefantul se aflau cu fața la cameră.

Din fericire, elefantul i-a returnat turistului aparatul, după ce au fost făcute câteva poze.

Potrivit presei internaționale, și alte animale au intrat în jocul 'selfie-urilor'. În luna martie, o fotografie făcută de o caracatiță, care a furat tot un GoPro, a devenit virală pe intenet, iar în 2011, doi macaci au luat camera fotografului David J. Slater și și-au făcut poze. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina