Un judecător argentinian a emis un mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber

Un judecător argentinian a emis un mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber

Un judecător argentinian a emis vineri un mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber, după ce acesta a refuzat să răspundă acuzațiilor că ar fi cerut gărzilor sale de corp să atace un fotograf în 2013, relatează The Independent. Judecătorul Alberto Julio Banos a ordonat "reținerea imediată" a lui Bieber și a bodyguarzilor Hugo Alcides Hesny și Terrence Reche Smalls.

Un e-mail trimis unui reprezentant al vedetei pop canadiene nu a primit pe moment vreun răspuns.

Bieber este acuzat că și-a trimis bodyguarzii să-l atace pe fotograful Diego Pesoa în fața unui club de noapte din Buenos Aires. Cântărețul nu s-a mai întors din acel moment în Argentina pentru a răspunde întrebărilor cu privire la acest incident.

În conformitate cu legislația argentiniană, Bieber riscă între o lună și șase luni de închisoare, dacă este găsit vinovat pentru agresiune.

Potrivit The Independent, pe moment nu este clar dacă mandatul de arestare emis vineri este valabil și în afara granițelor Argentinei. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /