Un Lamborghini și un Ferrari făcute zob la Beijing înainte de premiera filmului 'Fast and Furious 7'

Un Lamborghini și un Ferrari făcute zob la Beijing înainte de premiera filmului 'Fast and Furious 7'

Un Lamborghini și un Ferrari s-au ciocnit la Beijing după ce au participat la o cursă ilegală de mașini împreună cu alți bolizi într-un tunel, înainte de lansarea în cinematografe a ultimei părți a filmului 'Fast and Furious', suscitând o amplă controversă privind proprietarii acestor mașini de lux din China, relatează luni AFP. Fotografiile celor două mașini, un Lamborghini verde deschis și un Ferrari roșu alături de alți bolizi grav avariați, au făcut înconjurul internetului. Accidentul a avut loc sâmbătă seara și s-a soldat, potrivit poliției, cu rănirea unei persoane.

Survenit 22.00 la ora locală pe o ploaie puternică, accidentul a prefațat lansarea pe ecrane la miezul nopții a ultimului episod din saga polițistă și curse auto 'Fast and Furious 7', care a bătut recordul de spectatori în sălile de cinema din China, potrivit revistei de specialitate Hollywood Reporter. "Se grăbeau oare să vadă filmul?", s-au întrebat ironic internauții.

Potrivit site-ului de știri Sina, unul din șoferii bolizilor era un student mare amator de curse organizate în tunelul situat în apropierea arenei "Cuib de păsări" — stadionul olimpic emblematic al Beijingului.

Un Lamborghini se vinde în China cu aproximativ 760.000 de euro, în timp ce un Ferrari costă în jur de 475.000 de euro. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…