Un mort și doi răniți pe platourile de filmare ale peliculei "Silence", regizată de Martin Scorsese

Un mort și doi răniți pe platourile de filmare ale peliculei "Silence", regizată de Martin Scorsese

O persoană a murit și două au fost rănite joi în urma prăbușirii unui tavan pe platourile de filmare din Taiwan ale peliculei "Silence", în regia lui Martin Scorsese, a indicat un purtător de cuvânt al producției, citat de Reuters.

La momentul accidentului, cei trei lucrau la consolidarea unei clădiri a Studiourilor CMPC, care fusese considerată nesigură, a indicat într-o declarație purtătoarea de cuvânt a filmului, Leslee Dart.

"Toată lumea este în stare de șoc și de durere și își exprimă cea mai profundă îngrijorare și simpatie pentru familiile persoanei care a murit și pentru cei răniți", a completat ea, fără a oferi detalii despre starea persoanelor rănite.

"Silence", aflat încă în faza pre-producție, este primul film al lui Scorsese după "The Wolf of Wall Street" (2013) și îi va avea în distribuție pe Liam Neeson, Andrew Garfield și Adam Drive.

Adaptat după romanul cu același nume al autorului japonez Shusaku Endo, pelicula are în centru povestea unor misionari iezuiți portughezi din secolul al XVII-lea care se confruntă cu violențele și persecuțiile în Japonia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri