Un om de afaceri din SUA a demisionat după ce fiica sa i-a prezentat o listă cu evenimente ratate

Un om de afaceri din SUA a demisionat după ce fiica sa i-a prezentat o listă cu evenimente ratate

Un cunoscut om de afaceri din Statele Unite a explicat că a demisionat de la conducerea unui important fond de investiţii după ce fiica sa în vârstă de 10 ani i-a prezentat o listă cu 22 de evenimente importante din viaţa ei pe care le-a ratat, relatează Daily Mail în ediţia electronică.

Demisia lui Mohamed El-Erian de la conducerea unui fond de investiţii în valoare de două trilioane de dolari, în mai 2013, a şocat lumea financiară. El a explicat însă, într-un interviu recent, că decizia sa a fost legată de soţia sa, Jamie, şi de fiica lor.

"În urmă cu un an, i-am cerut de câteva ori fiicei mele să facă ceva - să se spele pe dinţi, cred - fără succes (...). Mi-a cerut să aştept un minut, s-a dus în camera ei şi s-a întors cu o foaie de hârtie. Era o listă pe care o întocmise cu evenimente şi activităţi importante din viaţa ei pe care le-am ratat din cauza serviciului", a povestit el.

Lista conţinea 22 de evenimente, printre care prima zi de şcoală, primul ei meci de fotbal din sezon, o şedinţă cu părinţii la şcoală, o paradă de Halloween şi numeroase recitaluri.

"M-am simţit îngrozitor şi am intrat în defensivă. Aveam câte o scuză bună pentru fiecare eveniment ratat. Călătorii, şedinţe importante, un telefon urgent, ceva de făcut", a adăugat omul de afaceri.

El-Erian a recunoscut că petrecea prea mult timp departe de casă în timp ce lucra la PIMCO (Pacific Investment Management Company). De când a demisionat, el şi soţia sa se ocupă cu rândul de trezirea fiicei lor dimineaţa, pregătirea micului dejun şi însoţirea ei până la şcoală. Bărbatul a mai afirmat că intenţionează să plece într-o vacanţă numai cu fiica sa.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…