Un sărut din partea actriţei Liz Hurley, vândut cu 81.000 de dolari, la o licitaţie caritabilă

Un sărut din partea actriţei Liz Hurley, vândut cu 81.000 de dolari, la o licitaţie caritabilă

Un sărut din partea actriţei britanice Liz Hurley a fost vândut cu 81.000 de dolari, la o licitaţie în scopuri caritabile, organizată de cântăreţul Elton John.

Un sărut din partea actriţei Liz Hurley, vândut cu 81.000 de dolari, la o licitaţie caritabilă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această licitaţie anuală este organizată în scopul strângerii de fonduri pentru fundaţia caritabilă de luptă împotriva SIDA patronată de cântăreţul Elton John, potrivit contactmusic.com .

La ediţia din acest an, care s-a desfăşurat joi seară la reşedinţa din Marea Britanie a lui Elton John, câştigătorul unui sărut din partea actriţei Liz Hurley, în vârstă de 49 de ani, a fost bancherul Julian Bharti.

Actriţa britanică Liz Hurley (Elizabeth Hurley) este cunoscută pentru rolurile din "Pact cu diavoliţa/ Bedazzled" şi "Austin Powers şi organizaţia secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery".

Liz Hurley este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Vedeta s-a despărţit în noiembrie 2013 de logodnicul său australian, fostul jucător de cricket Shane Warne, iar acum are o relaţie cu fotograful David Yarrow.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive pe locul întâi în topurile din în Statele Unite şi şase single-uri Nr. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler al Ordinului britanic în 1998.

Artistul britanic Elton John locuieşte cu partenerul său de viaţă, David Furnish, într-o uniune civilă, din 2005, şi au împreună doi copii, Zachary şi Elijah, născuţi de o mamă surogat.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria