Un suporter al echipei Arsenal i-a cerut reginei să-i facă rost de bilete la finala Cupei Angliei

Un suporter al echipei Arsenal i-a cerut reginei să-i facă rost de bilete la finala Cupei Angliei

Pe principiul "o situație disperată impune măsuri excepționale", un suporter înrăit al echipei Arsenal care își dorea două bilete la finala Cupei Angliei i-a scris reginei Elisabeta a II-a, rugând-o să-i facă rost de prețioasele bilete, transmite sâmbătă The Independent.

Charlie Pearce voia să meargă cu un prieten, Leo, pentru a-și vedea jucând echipa favorită în meciul de pe Wembley, pe care "tunarii" îl vor disputa cu Aston Villa, la 30 mai.

Nu mică i-a fost surpriza când a primit un răspuns de la Buckingham Palace. "Dragă Charlie, regina m-a rugat să-ți mulțumesc pentru scrisoare", începe promițător răspunsul trimis de ofițerul însărcinat cu corespondența Majestății Sale. Din păcate pentru Charlie, oficialul reginei îl informa că suverana nu putea să-i ofere mult-doritele bilete. "Mă tem că acesta nu este un aspect în care Majestatea Sa să poată să-ți ofere ajutorul. Îmi pare rău că trebuie să-ți trimit un răspuns dezamăgitor", se mai spune în scrisoarea trimisă de la Buckingham Palace.

Deși Charlie și prietenul său Leo nu se vor afla pe Wembley în seara finalei, nepotul reginei va fi acolo. Prințul William, care este suporter al echipei Aston Villa, va înmâna trofeul echipei câștigătoare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”