Un videoclip filmat de victimele unui accident rutier devine viral în Marea Britanie

Un videoclip filmat de victimele unui accident rutier devine viral în Marea Britanie

Un videoclip prezentând ultimele clipe a doi tineri automobiliști britanici înainte de un accident fatal a suscitat un interes uriaș în Marea Britanie având peste 8 milioane de vizualizări pe pagina YouTube a poliției din Sussex, relatează AFP.

Conducătorul auto Kyle Careford, 20 de ani, și prietenul său Michael Owen, amândoi sub efectul drogurilor, au murit în primele ore ale dimineții de 12 aprilie când mașina lor care rula cu 144 km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50, s-a izbit de zidul unei biserici.

Poliția din Sussex (sudul Angliei) a decis luni să prezinte imaginile filmate de Michael Owen cu telefonul mobil pentru a atrage atenția tinerilor asupra efectelor alcoolului și drogurilor la volan.

"Dacă publicarea acestor imagini șoc contribuie la salvarea de vieți, tragica moarte a lui Michael și Kyle va fi o moștenire prețioasă", a declarat inspectorul Phil Nicholas, de la poliția rutieră din Sussex și Surrey.

În aceste imagini cei doi tineri sunt văzuți râzând, discutând și cântând în timp ce Michael Owen pare să-i dea o lecție de condus lui Kyle Careford. Îl auzim pe Michael Owen spunând: 'Rulăm cu 90 de mile (144 km)" iar apoi zgomotul izbiturii. După care o voce întreabă: "Poți să mă auzi?".

Poliția din Sussex obișnuiește să publice videoclipuri ale intervențiilor sau declarații ale victimelor, care sunt văzute însă doar de câteva zeci sau sute de persoane. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro