Val Kilmer, transportat de urgenţă la spital, din cauza unei tumori

Val Kilmer, transportat de urgenţă la spital, din cauza unei tumori

Actorul Val Kilmer a fost transportat de urgenţă la spital săptămâna aceasta, din cauza unei hemoragii la nivelul gâtului, care pare să fi fost cauzată de o tumoare.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Santa Monica a confirmat pentru revista People faptul că un bărbat din reşedinţa în care locuieşte Val Kilmer a fost transportat la spital, în urma unui apel la numărul telefonic atribuit serviciilor de urgenţe medicale din Statele Unite ale Americii (911), în noaptea de luni spre marţi, potrivit site-ului TMZ.com .

"Am primit un apel telefonic la ora 11.31 p.m. de la acea adresă. Persoana în cauză a fost transportată la secţia de terapie intensivă a spitalului din apropiere", a declarat aceeaşi sursă.

Val Kilmer, în vârstă de 55 de ani, a fost tratat de medicii de la UCLA Medical Center, iar acum se află în convalescenţă după o intervenţie chirurgicală, afirmă site-ul TMZ.com.

Val Kilmer nu a vorbit niciodată în public despre problemele sale medicale, însă, potrivit jurnaliştilor de la acelaşi site, familia starului era la curent cu afecţiunea acestuia. Agentul de presă al actorului nu a făcut deocamdată niciun comentariu despre aceste informaţii apărute în presa americană.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

2 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

3 Această imagine este reală...

4 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

5 Americanii trimit în Ucraina varianta „rachetă” a tancului Abrams