Vanessa şi Melissa, CONDAMNATE la câte 3 ani cu SUSPENDARE

Vanessa şi Melissa, CONDAMNATE la câte 3 ani cu SUSPENDARE

Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate, marţi, de Tribunalul Ilfov, la câte trei ani de închisoare pentru şantajarea Oanei Zăvoranu. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa a mai decis ca cele două vrăjitoare, condamnate la trei ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de şase ani, să îi plătească, în solidar, Oanei Zăvoranu, 10.000 de euro, relatează Mediafax.

Celelalte şapte persoane judecate în acelaşi dosar au fosta achitate de Tribunalul Ilfov. Este vorba despre Sava Craiff Buzea, zis Manix, Ion Constantin, zis Şonot sau Şoni, Ştefan Mincă, zis Rosovelt, Ştefan Ionuţ Voicu, zis Fane, Elena Ştefan, Sebastian Dobrescu, zis Sebi, şi Remus Mincă, zis Nat. Citeşte mai multe aici

Procurorul învestit iniţial cu soluţionarea cazului vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, a fost arestat, în 1 februarie 2012, fiind acuzat că a cerut mită 300.000 de euro pentru a închide dosarul. Între timp, Bălăşescu a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în 17 iunie 2013.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”