Victoraș, m-ai putut scoate de pe TV, dar nu te-ai putut scoate din dosarul Șova

Victoraș, m-ai putut scoate de pe TV, dar nu te-ai putut scoate din dosarul Șova

Ponta era atît de îngrozit de dosarul lui penal de la DNA încît a fost în stare să scoată un jurnalist de pe TV doar ca să nu se vorbească despre asta. Acum două luni, cînd știrea a apărut, părea imposibil ca premierul să ajungă la DNA. Azi, însă, imposibilul a devenit posibil.

 Acum două luni, cînd despre dosarul lui se vorbea cel mult prin presa electronică, Ponta controla un patron de televiziune cu un simplu telefon și cerea nu scoaterea unei informații de pe sticlă, ci eliminarea cu totul a unui jurnalist. Am fost avertizat în multe rînduri de viteazul patron de presă, încă dinaintea campaniei electorale, că implicarea lui Ponta în dosarul Șova e tabu. Totuși, în prostia mea, am căutat informații despre acest subiect și le-am făcut publice. Pînă cînd Ponta a simțit că se apropie funia de par și a dat un telefon, la ceas de seară, să comande unui patron, ca unui chelner, să debaraseze masa din studio de ăla care se încăpățîna să nu priceapă că cenzura trebuie să funcționeze.

Azi, ca jurnalist, nu pot decît să fiu mulțumit: știrea pe care am tot promovat-o era și este cît se poate de validă. Mai mult decît atît, am aflat de la DNA amănunte care arată că premierul țării mele e un hoț ordinar, un escroc derizoriu care a primit o mită camuflată în niște venituri pe care nu le merita, venituri pentru care a uzat de  falsuri penibile.

Azi, ca cetățean, sînt la fel de mulțumit: cel mai probabil, în puțină vreme vom scăpa de acest coșmar care s-a cocoțat în fruntea Executivului României. Cătălin Prisăcariu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Cine sunt cei doi medici care au creat mitul Ivermectinei ca „leac miraculos” pentru COVID-19

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina