Victorie categorică a 'Balcanilor' în fața echipei 'UE' într-un 'istoric' meci de fotbal

Victorie categorică a 'Balcanilor' în fața echipei 'UE' într-un 'istoric' meci de fotbal

'Viitoarele state membre' au repurtat o răsunătoare victorie contra 'Uniunii Europene' (UE) în cadrul unui 'istoric' meci de fotbal desfășurat miercuri seară la Viena, în ajunul reuniunii la vârf UE - Balcanii de Vest, la care ia parte și cancelarul german Angela Merkel, și care dezbate cu prioritate problema valului de migranți cu care se confruntă Europa în ultima perioadă, relatează Tanjug joi.

Echipa reprezentând Balcanii a fost alcătuită din premierul macedonean, Nikola Gruevski, ministrul de externe kosovar, Hashim Thaci, șeful diplomației din Bosnia, Igor Crnadak, și cel din Muntenegru, Igor Luksic, și ministrul sârb al energiei și mineritului, Aleksandar Antic. Din această echipă au făcut parte și câțiva diplomați din Ministerul de Externe austriac.

Pe de altă parte, echipa 'UE' i-a scos pe terenul de joc pe premierul Sloveniei, Miro Cerar, și pe ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, precum și pe comisarul european pentru politică de vecinătate și negocieri în vederea extinderii, Johannes Hahn. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea 'Balcanilor'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...