VIDEO Cele mai sângeroase morţi din „Urzeala tronurilor“ în doar trei minute

VIDEO Cele mai sângeroase morţi din „Urzeala tronurilor“ în doar trei minute

„Toţi oamenii trebuie să moară“ este replica reprezentativă a noului sezon, care va debuta pe micile ecrane din România pe 7 aprilie.

Cei care au urmărit serialul, bazat pe romanele lui George R.R. Marin, ştiu cu siguranţă că acestuia nu îi este teamă să ucidă unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Un exemplu potrivit este celebrul episod „Red Wedding“ („Nunta roşie“, n.r.), când masacrul i-a şocat pe americani.

Fie că este vorba despre decapitare, săgeţi în piept sau focul dragonilor, morţile din „Urzeala tronurilor“ nu sunt niciodată frumoase.

 

Luni, 7 aprilie, la doar câteva ore după premiera din Statele Unite, primul episod al celui de-al patrulea sezon al serialului „Urzeala tronurilor“ va fi difuzat în premieră la HBO România, de la ora 22.00. Episodul va fi disponibil şi pe HBO GO pentru toţi cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro .

Bazat seria de cărţi fantasy „Cântec de gheaţă şi foc“, scrise de George R.R. Martin, serialul realizat de HBO a devenit în scurt timp un fenomen, fiind, totodată, cea mai piratată producţie de televiziune în 2013 din lume. 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

3 Departamentul de Stat al SUA: China se pregătește încă din 2015 pentru al Treilea Război Mondial cu arme biolo…

4 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

5 Anchetă în R. Moldova, după ce în sacul diplomatic sigilat venit de la Moscova s-a găsit untură de bursuc