VIDEO inedit: Reacţia incredibilă a unui urangutan păcălit de trucurile unui vizitator

VIDEO inedit: Reacţia incredibilă a unui urangutan păcălit de trucurile unui vizitator

Un urangutan de la o grădină zoologică se dovedeşte fascinant de trucurile de magie pe care le face un vizitator cu o castană. Filmulteţul care surprinde momentul a devenit viral.

Maimuţa magică. Reacţia incredibilă a unui uranguntan de la ZOO păcălit de trucurile unui vizitator - VIDEO

Animalul urmăreşte cu atenţie modul în care "biluţa" este pusă în pahar, iar în momentul în care castana se face nevăzută, urangutanul râde de cade pe spate, la propriu.

Videoclipul a fost încărcat pe YouTube de Dan Zaleski şi a adunat, în doar două zile, peste 2 milioane de vizualizări.

Capacitatea de comunicare a maimuţelor este un fenomen fascinant pentru oamenii de ştiinţă. Cimpanzeii nu sunt foarte vocali şi tind să folosească gesturi pentru a comunica şi este unanim acceptat faptul că aceste gesturi reprezintă fundaţia pentru cooperarea intrinsecă în comunicarea umană.

De altfel, cercetărorii americani au dovedit deja că saguinii, o specie de maimuţe mici din America de Sud, cu smocuri de păr la urechi, "vorbesc" într-un mod asemănător cu cel al oamenilor, aşteptând ca interlocutorul să termine ce are de spus înainte de a continua o conversaţie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /