VIDEO/DEZVĂLUIRILE lui Gigi Becali despre Dan Andronic și Mihail Nemțu

VIDEO/DEZVĂLUIRILE lui Gigi Becali despre Dan Andronic și Mihail Nemțu

De Sfântul Gheorghe, Gigi Becali a renunțat la tăcerea pe care și-a impus-o. Patronul Stelei a făcut dezvăluiri despre un șef de ziar și un fost șef de partid.

"Eu când am intrat în pușcărie mă uitam la tv și am văzut odată pe cineva care se ruga de mine să-i fac rost de voturi la Arad, Mihai Neamțu, îl văd cum face la tv apologia infractorului", a spus Becali despre fostul lider al formațiunii Noua Republica.

Fostul deputat PNL a povestit și cum era văzut de unul dintre șefii unui ziar. Este vorba despre Dan Andronic, directorul cotidianului Evenimentul Zilei.

”Dan Andronic s-a rugat de mine ca sa imi dea jumate dintr-o societate de-a lui, de sondaje de opinie, îmi zicea că ”vreau sa fiu tovaras cu tine”, eu vreau numai sa imi apara numele tau. Cand il vad la tv: ”trebuie sa mai vorbim de infractori si altele”…”, a spus Becali.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska