VIDEO/Scena TRAGERII scaunului, un TRUCAJ dorit de TOATĂ Europa

VIDEO/Scena TRAGERII scaunului, un TRUCAJ dorit de TOATĂ Europa

Imaginile montate dintr-o știre a postului Rusia 1 care descrie discuțiile dintre liderii din Ucraina, Rusia, Germania şi Franţa, de la Minsk ARATĂ o situaţie fără precedent. Însă, aşa cum au decurs lucrurile, şi cum vor decurge în continuare, toată Europa ar fi vrut să să se întâmple pe bune.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel, liderul rus Vladimir Putin și preşedintele ucrainean Petro Poroşenko au discutat la Palatul Independenţei din Minsk, pentru a semna un document asupra rezolvării conflictului din Ucraina.

La încercarea de găsire a unei soluții pentru Ucraina a luat parte și preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko.

Ieri seară, în timpul discuțiilor, după ce televiziunea din Rusia a publicat imagini cu cei patru lideri, pe rețele sociale a început să circule un montaj video în care, aparent, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko îi trage scaunul de sub fund liderului de la Moscova, în timp ce poartă o discuție aprinsă cu Angela Merkel.

Montajul video a fost plasat pe youtube, pe canalul News Ukraine și de aici a fost distribuit pe Facebook .

Gestul pe care îl sugerează montajul video care a devenit viral pe rețele sociale nu s-a produs însă în realitate, chiar cei care au comentat montajul sesizând că este vorba de imagini derulate in sens invers, pentru a sugera acest gest.

Imaginile difuzate de agentiile de presă rusești descriu situația, așa cum a fost în realitate. Putin a vrut să se așeze pe scaunul de care se sprijinea Lukașenko și a tras de el.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...