VIDEO/Troacă s-a REBOTEZAT

VIDEO/Troacă s-a REBOTEZAT

Un videoclip postat pe contul de Youtube al Bisericii Internationale a Harului la 19 aprilie 2015 arata imagini de la ceremonia prin care fostul ministru de Interne Cristian David este botezat intr-o noua credinta. David, care și-a schimbat numele din Troacă, fost ministru de Interne in guvernul Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi luat mita jumatate de milion de euro si a fost eliberat din arest saptamana trecuta.

In cadrul ceremoniei, Cristian David a spus ca va avea "o alta viata, o alta conduita", adaugand ca "nu ai cum - cel putin in aceasta tara - sa faci politica activa si sa fii in numele Domnului slujitor al dreptatii si adevarului, trebuie sa alegi ori una, ori alta".

 Biserica Internationala Harul este o organizatie care, potrivit propriului site, "îi încurajază (sic) pe oameni să dezvolte o relație personală cu Dumnezeu".

Fostul ministru nu a putut fi contactat de redactie pentru a raspunde intrebarilor legate de aceasta ceremonie.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de comentarii. La 1.50.00 puteti urmari oficierea botezului iar la minutul 45 puteti vedea marturia lui Troacă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…