Viitorul film cu James Bond va avea ca imagine de fundal capitala Italiei

Viitorul film cu James Bond va avea ca imagine de fundal capitala Italiei

Cele șapte coline ale Romei vor servi ca fundal viitorului film din seria James Bond, informează presa locală citată marți de AFP. Primele cadre se vor realiza înainte de sfârșitul anului la studiourile Pinewoods din Londra, iar imaginile din capitala Italiei vor fi turnate în 2015.

Un obișnuit al Veneției ('From Russia with Love', 'Casino Royale'), agentul 007 părea că neglijează Roma înainte de acest al 24-lea film, căruia nu i se cunoaște încă titlul, dar despre care se știe că va apărea pe ecrane la 23 octombrie 2015 în Marea Britanie și la 6 decembrie 2015 în SUA.

Pelicula va reuni din nou tripleta care a asigurat succesul istoric realizat cu 'Skyfall': John Logan va semna scenariul, Sam Mendes va fi regizorul, iar Daniel Craig îl va întruchipa de îndrăgitul erou principal al seriei.

Potrivit informațiilor din presa italiană, vor exista mai multe curse de urmărire pe străzile Cetății Eterne. Într-o scenă de mare tensiune, James Bond va sări cu parașuta dintr-un elicopter și apoi va ateriza pe Ponte Sisto, un îngust pod pietonal construit în secolul al XV-lea peste râul Tibru.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente