Vladimir Putin a cântat la acordeon pentru preşedinta Argentinei

Vladimir Putin a cântat la acordeon pentru preşedinta Argentinei

Preşedintele rus Vladimir Putin a cântat la acordeon pentru preşedinta Argentinei, Cristina Kirchner, cu prilejul vizitei de o zi la Buenos Aires, în cadrul turneului în America Latină, care a mai inclus vizite în Cuba şi Brazilia, relatează Daily Mail, în pagina electronică.

La întâlnirea de la Palatul prezidenţial din Buenos Aires, Vladimir Putin a fost fotografiat în timp ce cânta la acordeon, iar preşedinta Argentinei îl aplauda încântată. Cei doi lideri păreau relaxaţi şi se simţeau bine unul în compania celuilalt, potrivit Daily Mail .

Vladimir Putin şi Cristina Kirchner au avut discuţii privind investiţiile ruse în Argentina şi referitor la încheierea unui acord în domeniul energiei nucleare.

Aproximativ 150 de persoane au protestat în faţa palatului prezidenţial faţă de vizita liderului rus în Argentina.

Preşedinta Cristina Kirchner a acuzat Statele Unite şi Marea Britanie de standarde duble în urma criticilor la adresa Rusiei pentru anexarea peninsulei Crimeea, în condiţiile în care ţările occidentale au exprimat susţinerea pentru referendumul din 2013 privind statutul Insulelor Falkland (Malvine), revendicate de Argentina.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro