Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Voltaj vine la Eurovision cu un mesaj foarte puternic (Eurovision.tv)

Reprezentanta României la Eurovision, trupa Voltaj, una dintre cele mai importante formații pop-rock din România, vine la concursul din acest an în Austria cu un mesaj foarte puternic, scrie site-ul Eurovision, ai cărui jurnaliști s-au întâlnit cu membrii trupei pentru a le lua un interviu.

Anul trecut, trupa a lansat o campanie — "All Over Again"—destinată sprijinirii copiilor lăsați singuri acasă de părinții plecați în străinătate.

"Piesa "All over again" este mai mult decât un cântec, este un manifest. Există multe cazuri dramatice care implică copii. Copiii suferă o traumă din cauza lipsei de afecțiune atunci când părinții lor pleacă la lucru în străinătate, deși primesc cadouri și pachete de la ei. Oamenii trebuie să știe că românii nu sunt leneși sau hoți și că cea mai mare parte sunt muncitori și cinstiți și fac sacrificii enorme pentru familiile lăsate în urmă. Prin urmare, ei trebuie respectați și nu discriminați din cauza acestui lucru", au explicat membrii Voltaj.

Artiștii au povestit totodată că, deși atunci când au compus și lansat piesa nu s-a gândit la participarea la Eurovision, și-au dat seama că acest concurs îi poate ajuta să facă cunoscută pe plan internațional cauza atâtor copii ai căror părinți au plecat în străinătate, lăsându-i nesupravegheați, și a părinților plecați la muncă pentru a le oferi șansa la o viață decentă.

"Credem că este suficient loc pentru toată lumea la Eurovision și chiar dacă alți artiști vin cu efecte speciale, noi venim cu povești de viață reale. Noi credem în cauza pentru care luptăm și suntem siguri că putem ajunge la inimile multor oameni", au mărturisit aceștia.

Concursul Eurovision din acest an se va desfășura în perioada 19-23 mai în Austria ca urmare a victoriei Conchitei Wurst la ediția din 2014 cu piesa "Rise Like a Phoenix".

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Timmermans / Kovesi este un procuror excelent. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți

2 CUTREMUR! Procurorul din 10 august rupe tăcerea! Cum se încearcă ANULAREA dosarului REPRESIUNII!

3 Zegrean / Kovesi va deveni șefa Parchetului European, în martie!

4 ALERTĂ Rareș Bogdan, semnal de ALARMĂ după demisia șefului AEP! Scenariu CUTREMURĂTOR pus la cale de Dragnea ș…

5 BREAKING Președintele Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, a DEMISIONAT!

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!