Will Smith nu participă la ceremonia Oscarurilor și critică nominalizările, ele nu reflectă frumusețea Hollywoodului

Will Smith nu participă la ceremonia Oscarurilor și critică nominalizările, ele nu reflectă frumusețea Hollywoodului

Actorul Will Smith a anunțat că nu va lua parte la ceremonia Oscarurilor, alăturându-se astfel soției sale, Jada Pinkett Smith, care a spus că boicotează ceremonia, scriu BBC News și The Hollywood Reporter. 

* Spike Lee și Jada Pinkett boicotează Oscarurile, din cauza lipsei candidaților de culoare

"Este neplăcut să stai în sală la ceremonie și să spui ca totul este în regulă", a declarat actorul din franciza Men In Black la emisiunea Good Morning America de la ABC News, cu Robin Roberts.

"Nominalizările nu reflectă frumusețea Hollywoodului. Este un cadru regresiv către separatism, către lipsa armoniei rasiale și religioase și nu acesta este Hollywoodul pe care vrem să-l lăsăm mai departe", a mai spus actorul principal din pelicula Independence Day.

Smith interpretează în cel mai recent film al său, "Concussion", rolul medicului american de origine nigeriană care a descoperit că loviturile în cap în timpul meciurilor de fotbal american au efecte tragice pe termen lung, ducând la apariția de comoții cerebrale. Mulți critici din industria filmului s-au așteptat ca Will Smith, care a fost nominalizat de două ori la Oscar, să fie și anul acesta pentru rolul din "Concussion" la categoria cel mai bun actor, scrie BBC News în ediția online.

Prezent la premiile britanice de televiziune de la Londra, actorul Dustin Hoffman a declarat că nominalizările pentru Oscar reflectă un rasism subliminal care există în întreaga societate americană. Foarte mulți actori și vedete afro-americane i-au cerut gazdei ceremoniei Oscarurilor, Chris Rock, să nu se prezinte la ceremonie și să boicoteze premiile. Festivitatea are loc în 28 februarie la Los Angeles.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății