Wilmak, dezvăluiri despre concedierea controversată

Wilmak, dezvăluiri despre concedierea controversată

Wilmark a vorbit pentru prima data deschis despre excluderea sa neasteptata din juriul din care a facut parte timp de 13 sezoane, dar si despre soarta previzibila a show-ului care a fost scos din grila PRO TV.

"Nu m-am asteptat sa fiu inlaturat, chiar daca, in Romania am trait multe. La asta, totusi nu m-am asteptat. Ma pregateam pentru filmare si, cu cateva ore inainte de inceperea show-lui, am fost anuntat ca nu mai fac parte din juriu. Reactia mea a fost: ok, spor la treaba! Si atat, nu aveam ce sa discutam mai mult. Nici cu contractul n-a fost problema, pentru ca ei obisnuiesc sa trimita contractul in ultimul moment, deci, practic, nu apucasem sa semnez pentru noul sezon.Poate ca, multi se gandesc ca totul a plecat de la bani. Nu a fost vorba de asta. Pur si simplu nu m-am mai inteles cu unul dintre producatori asupra contractului", a declarat Wilmark pentru spynews.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina