YouTube cu abonament: noul serviciu este dedicat fanilor muzicii

YouTube Music Key va fi numele complet al unui serviciu de streaming care urmează să se lanseze în următoarea perioadă. Deşi se vehiculează de mult timp că cei de la Google lucrează la un serviciu de streaming derivat din YouTube, acum este prima oară când, prin intermediul unor capturi de ecran, se confirmă existenţa sa.

Cei de la Android Police au primele detalii despre modul de funcţionare al YouTube Music Key, un serviciu de streaming care va oferi din start acces la peste 20 de milioane de melodii de înaltă calitate. Pe lângă colecţii întregi de albume pe care le putem găsi la multe alte servicii precum Spotify sau Zonga, alternativa celor de la Google va oferi filmări din concerte şi o colecţie stufoasă de remixuri. Chiar dacă vorbim de YouTube, merită să aveţi în vedere că acest serviciu va combina inteligent conţinut video cu conţinut exclusiv audio.

Va veni cu suport pentru funcţionare offline şi, pe lângă primele 30 de zile de acces demo, va costa 10 dolari pe lună. În acelaşi pachet veţi primi şi acces la Goole Play Music All Access, care, cu această ocazie, se va redenumi în Google Play Music Key. După ce aţi plătit respectiva taxă, veţi beneficia de muzică nelimitată fără reclame, deşi sunt curios cât timp se va mai justifica existenţa a două servicii cu funcţionalitate similară în portofoliul aceleiaşi companii.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere