Zgonea, ieri l-ai ţinut de mână. Mâine o să-l pupi în cur?

Zgonea, ieri l-ai ţinut de mână. Mâine o să-l pupi în cur?

Este incredibil cum au ajuns să se umilească în gesturi prosteşti idioţii care conduc vremelnic această ţară în raporturile cu ,,Marele Popor Chinez''. Idiotul de Valeriu Zgonea, care n-a condus în viaţa lui nici măcar o echipă de muncitori necalificaţi, dar a ajuns să fie preşedintele Camerei Deputaţilor, şi-a făcut poze cu chinezul, venit în a o mia vizită în România a unui oficial chinez în ultimii doi ani, ţinându-se de mână, ca fetiţele. Cică aşa este obiceiul la chinezi. Păi, mă, boule, dacă mâine îţi zice chinezul că obiceiul de maximă curtoazie e să îl pupi în cur, tu o să îl pupi? Probabil că o să-l pupi. Cam ăsta este trendul la guvernanţii de acum, să îi înjure pe americani şi să ni-i bage pe chinezi pe gât.

 Valeriu Zgonea l-a primit în vizită pe vicepremierul chinez Zhang Gaol, care a vizitat Parlamentul României. La fotografia oficială, Zgonea și Zhang Gaol s-au ţinut de mână.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”