Zoella, blogger de modă și machiaj, milionară la 24 de ani

Zoella, blogger de modă și machiaj, milionară la 24 de ani

Zoe Sugg, Zoella pe YouTube, blogger de modă și machiaj, are 24 de ani și a câștigat până acum o avere din sfaturile pe care le dă celor care vor să afle cum să își facă o coafură șic, să își contureze ochii sau să se machieze dimineața. Tânăra din Wiltshire (sud-vestul Angliei) și-a cumpărat recent o casă cu cinci camere în Hove (Sussex, pe coasta engleză sudică) cu 1 milion de lire sterline, bani câștigați în urma succesului de care se bucură recomandările sale pe YouTube, scrie metronews.fr.

Zoella este urmărită pe platforma video YouTube de peste 7,3 milioane de persoane.

Acum șase ani a început să pună online sfaturi de frumusețe pe care le filma în camera ei de adolescentă și de atunci își postează săptămânal recomandările (tehnici de coafură, machiaj, modă), vizionate de un număr tot mai mare de fani.

Succesul de care se bucură a făcut-o să se gândească cum să îl exploateze financiar.

Potrivit Daily Mail, ea cere circa 27.000 de euro pe lună pentru a posta o reclamă care promovează un produs alături de videoclipurile sale (cu peste 12 milioane de accesări pe lună).

Prin urmare, YouTube a devenit singura ei meserie, pariu îndrăzneț, dar reușit, pentru că Zoe Sugg este milionară și își diversifică sursele de venit.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro