A-nceput MUTU să vorbească/Iohannis: Ponta a rămas cu banii de investiţii în buzunar ca fraierul/Confundă universitatea cu căminul cultural la nivelul lui de doctorat

A-nceput MUTU să vorbească/Iohannis: Ponta a rămas cu banii de investiţii în buzunar ca fraierul/Confundă universitatea cu căminul cultural la nivelul lui de doctorat

 Iohannis: Ponta a ramas cu banii de investitii in buzunar ca fraierul/ Echipa lui Ponta a zis: "Ce stam dupa sasul ala sa negociem" o debatere?/ Domnul Ponta confunda universitatea cu caminul cultural la nivelul lui de doctorat

Klaus Iohannis a sustinut joi o conferinta de presa la Cluj-Napoca in care a facut mai multe afirmatii critice la adresa contracandidatului sau din turul al doilea, Victor Ponta. El l-a acuzat pe acesta de infatuare in privinta organizarii unei dezbateri electorale si i-a propus, printre altele, sa participe la o dezbatere chiar la Facultatea de Drept unde Ponta si-a luat doctoratul. El l-a acuzat pe premier si de faptul ca nu a fost in stare in cheltuie banii de investitii si de aceea se lauda cu "excedent bugetar". El a mai spus despre Ponta ca este mincinos si ca romanii din strainatate au fost umiliti.

Declaratiile lui Klaus Iohannis:

Despre verificarile Corpului de control la Sibiu: Aceasta verificarea trebuia sa fie taman acuma? (...) Multi au venit la Sibiu incercand sa gaseasca probleme. Ghinion, cum m-am mai exprimat eu. (...) Candidatul la presedintie are imunitate? Nu are domnule Ponta, dar un pic de decenta nu v-ar strica.

Cariera politica a domnului Ponta se incheie pe 16 noiembrie. Ne spune ca este excedent bugetar. pai normal, daca nu ai fost in stare sa cheltui banii pentru investitii ai ramas cu ei in buzunar ca fraierul.

Ati vazut acest mariaj contra naturii intre PSD si PRM? Bine, nu e direct PSD, este prin intermediari. Iese fostul candidat Vadim Tudor sa ne spuna ca de ce l-au arestat pe Nastase si Hrebenciuc, ca trebuie sa dam drumul la toti coruptii. M-a dus la concluzia ca domnul Ponta este un real pericol pentru democratia din Romania

Despre dezbaterea electorala: Candidatul Victor Ponta si cu echipa domniei sale si-au zis: "noi conducem tara, ce stam dupa sasul ala sa negociem?!" Infatuare de prim-ministru. Si temele, tot au propus. Au trimis fax si au zis gata, astea sunt negocierile.

Nu mi se pare just, nu pot sa accept aceasta atitudine de infatuare.

Media nu inseamna doar patru televizuni de stiri ci mult mai mult in Romania. Eu imi imaginez o dezbatere publica pe o platforma publica unde absolut toata lumea, fie ca lucreaza pentru cea mai pontista televiune de stiri sau cel mai anti Iohannis bloc, sa aiba aceleasi sanse.

Si dl (Stelian) Tanase a dat un comunicat de presa dar cam atat.

Domnul Ponta confunda universitatea cu caminul cultural la nivelul lui de doctorat. Putem merge la Babes-Bolyai la Cluj, sau la Drept unde v-ati luat doctoratul.

Sper ca pana la urma sa facem o dezbatere. Voi avea eu grija sa fie.

Niciunde nu mi s-a parut ca oamenii au o problema cu faptul ca sunt neamt sau ca sunt din Ardeal.

Despre pliantele trimise prin Posta Romana: Cand Posta Romana a trimis cu fluturasii de pensii o hartie pe care scrie "Iohannis va taie pensiile", oamenii s-au speriat. Oamenii stiu ca daca vine postasul aduce ceva oficial.

Aceasta a fost marlania si minciuna mare. Dl Ponta este un mincinos, nu numai ca a trimis aceste flyere. A repetat aceasta minciuna, s-a dus la televizor sa spuna: "Iohannis va taie pensiile."

Niciodata cetatenii romani nu au fost umiliti cum au fost umiliti la vot. Si oamenii astia vor suna acasa si vor povesti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu