A ajuns doar FURTUNA. URAGANUL e pe drum: 4.088.000 de imigranți sunt la GRANIȚELE UE. Alți 7.600.000 sunt pe drumuri numai în Siria

A ajuns doar FURTUNA. URAGANUL e pe drum: 4.088.000 de imigranți sunt la GRANIȚELE UE. Alți 7.600.000 sunt pe drumuri numai în Siria

Se pare că la ceea ce asistăm acum este doar o simplă furtună. Adevăratul uragan este încă pe drum, n-a ajuns la porțile noastre. Europa este invadată de imigranți musulmani care nu dau doi bani pe regulamentele europene în materia solicitării de azil, însă cifrele îngrijorătoare sunt legate de ceea ce se va întâmpla în continuare.

Momentan, 2 milioane de imigranți din Siria sunt găzduiți de Turcia, iar peste 1 milion se află în Liban. Împreună cu sirienii aflați în Egipt și alte țări din zonă, numărul imigranților care se îndreaptă spre Europa este de 4.088.000 potrivit datelor oficiale ale Națiunilor Unite.

Subliniem că aici vorbim doar despre sirieni, însă printre persoanele care au ajuns în Ungaria, Grecia, Italia, Austria, Serbia, Bulgaria și Macedonia se află și cetățeni din Eritrea, Afganistan etc.

Potrivit datelor oficiale, alți 7,6 milioane de sirieni se află pe drumuri în Siria și cel mai probabil vor lua și ei drumul Turciei.

America cere Uniunii Europene să ofere găzduire imigranților musulmani, SUA arătând că a oferit în zonă ajutoare financiare substanțiale, care se ridică la câteva miliarde de dolari.

Planurile și cotele de imigranți repartizate țărilor din UE se schimbă și se vor schimba de la o săptămână la alta. Și nu în jos...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...