Academicieni, actori, foste glorii sportive și medici, pe lista susținătorilor lui Victor Ponta

Academicieni, actori, foste glorii sportive și medici, pe lista susținătorilor lui Victor Ponta

Mai multe personalități din mediul academic, artistic, sportiv sau medical și-au arătat susținerea, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, pentru candidatul Alianței PSD-UNPR-PC Victor Ponta.

În poziții exprimate la evenimente publice, dar și pe pagina de Facebook a premierului, actori precum Radu Beligan, Adela Mărculescu, Costel Constantin, Marius Bodochi, Florina Cercel, George Ivașcu sau Alexandru Bindea au anunțat că votează cu Ponta la alegerile prezidențiale.

Actualul prim ministru se bucură de asemenea și de sprijinul unor foste glorii sportive între care Ilie Năstase, Helmuth Duckadam, Leonard Doroftei, Gabriela Szabo, Titi Aur sau Vasile Stângă.

Ponta are un susținător declarat și în persoana medicului Raed Arafat, fondatorul SMURD, dar și în rândul altor medici cunoscuți precum profesorul Irinel Popescu.

Pe lista susținătorilor lui Ponta se mai află rectorul UMF Cluj Napoca, Alexandru Irimie, rectorul ASE București, Pavel Năstase, rectorul UMF "Carol Davila" București, Ioanel Sinescu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, rector USAMV București Sorin Câmpeanu, dar și rectorul Universității de Arhitectură "Ion Mincu" București, Zeno Bogdănescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…