ACOPERITA dă la GIOALE: Guantanamo Pleșcoy STRIGĂ ca Antena3

ACOPERITA dă la GIOALE: Guantanamo Pleșcoy STRIGĂ ca Antena3

,,Acoperita'' Sorina Matei își continuă lupta cu Elena Udrea, după ce a fost acuzată că era șefa postacilor Elenei Udrea. Pentru a se delimita total de Udrea, Sorina Matei i-a găsit acesteia o poreclă: Guantanamo Pleșcoy.

”Când a fost arestat Vîntu și a picat de sus, a atacat furibund procurori, ziariști, magistrați, servicii de informații, președinți. Ba chiar, într-un exces de om ieșit din minți, a publicat într-un cotidian central buletinul judecătorului ca acesta să fie linșat de slugile lui care-i plângeau până și câinele. Plângeau de nu se mai opreau.

Când a fost condamnat Voiculescu și a picat tot de sus, rețeta a fost aceeași: procurori, jurnaliști, judecători, președinți, servicii, Justiția în ansamblul ei. Toți linșați de dimineață până seara, non stop, într-un delir vecin cu nebunia.

Când a fost arestată inculpata Guantanamo Pleșcoy și tot de sus a picat, a luat-o, bineînțeles, pe drumul înaintașilor săi cu linșajele: procurori, jurnaliști, judecători, servicii. Toată Justiția, tot sistemul judiciar este executat pas cu pas. Evident, în compania tuturor bocitoarelor șpăgare din dotare”, scrie Sorina Matei.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro