ACOPERITA dă la GIOALE: Guantanamo Pleșcoy STRIGĂ ca Antena3

ACOPERITA dă la GIOALE: Guantanamo Pleșcoy STRIGĂ ca Antena3

,,Acoperita'' Sorina Matei își continuă lupta cu Elena Udrea, după ce a fost acuzată că era șefa postacilor Elenei Udrea. Pentru a se delimita total de Udrea, Sorina Matei i-a găsit acesteia o poreclă: Guantanamo Pleșcoy.

”Când a fost arestat Vîntu și a picat de sus, a atacat furibund procurori, ziariști, magistrați, servicii de informații, președinți. Ba chiar, într-un exces de om ieșit din minți, a publicat într-un cotidian central buletinul judecătorului ca acesta să fie linșat de slugile lui care-i plângeau până și câinele. Plângeau de nu se mai opreau.

Când a fost condamnat Voiculescu și a picat tot de sus, rețeta a fost aceeași: procurori, jurnaliști, judecători, președinți, servicii, Justiția în ansamblul ei. Toți linșați de dimineață până seara, non stop, într-un delir vecin cu nebunia.

Când a fost arestată inculpata Guantanamo Pleșcoy și tot de sus a picat, a luat-o, bineînțeles, pe drumul înaintașilor săi cu linșajele: procurori, jurnaliști, judecători, servicii. Toată Justiția, tot sistemul judiciar este executat pas cu pas. Evident, în compania tuturor bocitoarelor șpăgare din dotare”, scrie Sorina Matei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…