Noi v-am spus/ Bercea nu a recunoscut cererea de eliberare condiţionată aflată marţi pe rolul instanţei, la Tribunalul Olt

Noi v-am spus/ Bercea nu a recunoscut cererea de eliberare condiţionată aflată marţi pe rolul instanţei, la Tribunalul Olt

Ceea ce noi vă spunem de câteva zile, că ţiganii de la Drăgăneşti se retrag, uşor-uşor, din scandalul în care au fost băgaţi de Antena3 şi generalul de miliţie Abraham, se confirmă în fiecare zi. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, le-a mai tras un preş de sub picioare manipulatorilor care se şi grăbiseră să afirme că Băsescu îl eliberează pe Bercea. 

Prezent marţi la Tribunalul Olt, unde se afla pe rol o cerere de eliberare condiţionată, Sandu Anghel a declarat că el nu a făcut niciodată o astfel de cerere şi nu şi-o asumă. În acest fel, magistraţii au luat act de declaţiile celui în cauză şi au închis cauza. Va cerceta cineva mai departe cum s-a ajuns la această situaţie? Se va autosesiza cineva în legătură cu această substituire de identitate? Abraham o şti ceva despre acest subiect? 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...