Adevăratul PREȘEDINTE?/Băsescu pe cai mari. Tur de forță în Spania

Fostul președinte pare că revine în mare formă în peisajul politic românesc. Unii spun chiar că Traian Băsescu nu a plecat nici o secundă din politică iar acum doar revine spre forma care l-a consacrat cu sprijinul consistent al Antenei 3 și al Parchetului General (unii îl ca subiect de dimineața până seara, în timp ce alții scormonesc după dosare și le repun în fața judecătorilor care le cam resping cum le primesc). 

Acum că Legea votului prin corespondență a trecut de Senat și foarte repede va fi și promulgată de președintele Klaus Iohannis, Traian Băsescu ia drumul străinității în mijlocul comunităților de români de unde a primit de fiecare dată sprijin consistent.

Prilejul îl constituie acum Congresul PPE de la Madrid unde va participa ca invitat. Deși, până în ultima clipă a publicării listei oficiale, s-a speculat intens că Băsescu va fi chiar unul dintre candidații favoriți pentru o funcție de vicepreședinte. Cum a prins această ocazie, acesta nu va rata o intâlnire cu importanta comunitate românească din Madrid pe care a vizitat-o în dese rânduri ca președinte al României:

INVITAȚIE

Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.

Presedintele Traian Basescu va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.

****

Congresul va desemna şi noua conducere a formaţiunii, iar Anca Boagiu din partea PNL, actual vicepreședinte al PPE, speră să obţină un nou mandat de vicepreşedinte. Alături de ea mai participă din partea PNL și senatorul Teodor Atanasiu.

Popularii europeni se vor reuni pentru a-şi alege o nouă conducere, dar şi pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă Europa, de la securitate la redresarea economică.

Vor fi prezenţi 2.000 de participanţi din peste 40 de ţări.

România va participa cu delegaţi din partidele membre PPE, şi anume: PNL, UDMR, PMP şi PNŢCD.

Toţi europarlamentarii români sunt invitaţi de drept.

Președintele în funcție, Klaus Iohannis, nu a anunțat încă dacă va da curs invitației de a participa la congresul PPE. De menționat că Iohannis, deși a fost ales din partea PNL, partid membru PPE, n-a participat la nicio reuniune a celei mai importante forțe politice din Europa de când a fost ales în funcție...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

2 Judecați voi...

3 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

4 Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

5 Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenită…