Adrian Duicu a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA-Surse

Adrian Duicu a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA-Surse

Sursele noastre spun că Adrian Duicu a refuzat să facă, luni, declaraţii în faţa procurorilor cu privire la modul cum s-au derulat întâlnirile din clădirea Guvernului. În acest fel, dilema procurorilor, legată de identitatea şefului cel mare, a rămas nerezolvată. Şi sunt puţine şanse ca ea să se mai elucideze.

Scandalul a început după ce au apărut noi date din ancheta DNA: declaraţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, care a recunoscut că s-a întâlnit în sediul Guvernului cu Duicu şi faptul că Ministerul Justiției a propus-o pe Elisabeta Ponea în funcția de procuror-șef secție la DNA.

„Baronul” PSD este acuzat că negocia la Guvern funcţii în MAI şi în DNA pentru familia şefului Poliţiei Judeţene, Ştefan Ponea. În schimb, poliţistul ar fi intervenit pe lângă sora sa, Adina Ponea, vicepreşedinte la Curtea de Apel Craiova, pentru a „rezolva” procesul pe care Adrian Duicu îl avea cu ANI.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...