Adrian Duicu a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA-Surse

Adrian Duicu a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA-Surse

Sursele noastre spun că Adrian Duicu a refuzat să facă, luni, declaraţii în faţa procurorilor cu privire la modul cum s-au derulat întâlnirile din clădirea Guvernului. În acest fel, dilema procurorilor, legată de identitatea şefului cel mare, a rămas nerezolvată. Şi sunt puţine şanse ca ea să se mai elucideze.

Scandalul a început după ce au apărut noi date din ancheta DNA: declaraţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, care a recunoscut că s-a întâlnit în sediul Guvernului cu Duicu şi faptul că Ministerul Justiției a propus-o pe Elisabeta Ponea în funcția de procuror-șef secție la DNA.

„Baronul” PSD este acuzat că negocia la Guvern funcţii în MAI şi în DNA pentru familia şefului Poliţiei Judeţene, Ştefan Ponea. În schimb, poliţistul ar fi intervenit pe lângă sora sa, Adina Ponea, vicepreşedinte la Curtea de Apel Craiova, pentru a „rezolva” procesul pe care Adrian Duicu îl avea cu ANI.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e