ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL şi-a lansat candidaţii în acorduri de muzică populară

Alegeri Europarlamentare. Candidaţii PDL, lansaţi pe acorduri de muzică populară / FOTO: Mediafax

A sunat ceasul mobilizării în tabăra democrat-liberalilor. Mii de militanţi s-au strâns la Sala Palatului pentru a face cunoştinţă cu toţi cei 24 de candidaţi pentru Parlamentul European.

În semn de susţinere s-au alăturat Joseph Daul, şeful Popularilor Europeni şi Vlad Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Democrat-liberalii au transmis mesaje de unitate iar discursurile i-au vizat şi pe adversarii politici, atât social-democraţi cât şi ex-democrat-liberali. 

Discursurile liderilor PDL şi a candidaţilor la europarlamentare au fost însoţite de recitaluri ale unor cântăreţi de muzică populară precum Sofia Vicoveanca, Constantin Enceanu şi Aurel Tămaş.

Daniel Buda, aflat pe locul cinci pe lista PDL, a declarat în discursul său că "România este condusă, astăzi, de un PSD iresponsabil, de un PNL duplicitar" şi a adăugat că liderul liberal Crin Antonescu este în continuare la guvernare, prin oamenii pe care îi are în deconcentrate. El a mai spus că guvernarea Ponta-Antonescu este cea mai proastă din cele pe care le-a avut România.

Şi Traian Ungureanu a ţinut să arate că lista PDL a fost făcută numai cu gândul la "familie", şi anume la familia Partidului Popular European. "Uitaţi-vă pe liste, e plin ochi de rude. Ne-a stat mintea numai la familie, iar familia noastră este Partidul Popular European, asta este diferenţa, ceilalţi vor divorţul de Europa", a comentat Traian Ungureanu.

El a adăugat: "În cazul unei victorii a stângii, în fiecare casă din Europa vom avea şomaj franţuzesc şi frig rusesc".

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta