ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Circa 1.300 de persoane arestate au cerut urna mobilă, pentru a vota duminică

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Circa 1.300 de persoane arestate au cerut urna mobilă, pentru a vota duminică

Aproximativ 1.300 de persoane arestate preventiv sau la domiciliu au cerut urna mobilă, pentru a vota la scrutinul prezidenţial de duminică, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Circa 1.300 de persoane arestate au cerut urna mobilă, pentru a vota duminică (Iamkgine Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Astfel, din rândul celor arestaţi preventiv, 890 au solicitat urna mobilă, spre a vota în centrul de detenţie unde se află încarceraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

De asemenea, 462 de persoane aflate în arest la domiciliu au cerut, la rândul lor, să-şi exercite acest drept. Dintre acestea, 58 au solicitat să se deplaseze la secţia de vot, 42 dintre cererile de acest fel fiind admise.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...