Alexandru Iacobescu, directorul postului România TV, a fost audiat la DNA ca făptuitor. Iacobescu a fost împrumutat de Sebastian Ghiţă cu 90 de milioane de euro

Alexandru Iacobescu, directorul postului România TV, a fost audiat la DNA ca făptuitor. Iacobescu a fost împrumutat de Sebastian Ghiţă cu 90 de milioane de euro

Alexandru Iacobescu, directorul general al România TV şi un apropiat al lui Sebastian Ghiţă si Victor Ponta, a fost audiat joi de procurorii DNA într-un dosar în care procurorii investighează o serie de presupuse infracţiuni economice, printre care si suspiciuni de spalăre de bani. Potrivit informatiilor noastre, Iacobescu a fost audiat în calitate de făptuitor, nefiind pus încă sub acuzare. Dosarul DNA se bazează pe o plângere penală făcută în august 2011 de ANAF în urma unui control încrucişat la mai multe firme fondate si controlate de Sebastian Ghiţă.

Nota de control a ANAF a fost realizată în august 2011, iar Fiscul a trimis-o către Oficiul Naţional de Prevenire si Combatere a Spălării Banilor şi catre DNA.

Alexandru Iacobescu este directorul general al România TV şi beneficiar al unui mic împrumut, de 90 de milioane de euro, din partea deputatului PSD Sebastian Ghiţă.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

5 Mare dreptate are omul ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia