AMĂNUNTE INCENDIARE/Lavinia Șandru, FALITĂ și UMILITĂ

AMĂNUNTE INCENDIARE/Lavinia Șandru, FALITĂ și UMILITĂ

Povestea de dragoste dintre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov, începută în 2004 și oficializată cu două nunți de poveste în 2005, se termină urât, hidos chiar. Cu ambii protagoniști complet transformați de un deceniu de viață ratată. Lavinia se uită în oglindă și nu mai vede aproape fetița pe care toată lumea o îndrăgea în 2004. Aerul proaspăt, de speranță, pe care-l emana acum 10 ani, este acum evaporat. Este un munte de perplexitate, dezamăgire și regrete.

Încearcă, spun apropiații, să recupereze un pic de speranță alături de fiica ei, Sara. Însă riscă să nască o altă prăpastie. Cu excepția primelor săptămâni de după nașterea Sarei, când mama Laviniei a avut grijă de ea la București, fetița a fost crescută de părinții lui Darius, a povestit pentru Comisarul.ro o prietenă de familie.

Lavinia stă cu chirie și dacă renunță la postul de la Realitatea n-are niciun venit

În afara tristeții care a lovit-o cu putere, deși în prima fază a crezut că este ireal ce se întâmplă, Lavinia Șandru este aproape falită. Darius Vâlcov a refuzat mereu să cumpere o locuință comună. Care să fie căminul lor. Locuiește cu chirie. Prietena Laviniei povestește că la momentul căsătoriei Darius avea un mic apartament în București. Pe care l-a vândut însă la scurt timp după ce au închiriat un apartament mult mai spațios în zona Unirii, tot în București. Lavinia e disperată. Dacă va pleca de la Realitatea va rămâne fără niciun ban!

Ultimul concediu comun l-au făcut acum doi ani împreună cu sora lui Darius

Ultimul concediu cu cel de care vrea să divorțeze l-a făcut acum doi ani. Împreună cu sora lui Darius, pe litoralul românesc. Însă el a plecat apoi, cu gașca de pulifrici, într-un concediu suplimentar. Lavinia afla întâmplător despre aceste aventuri ale lui. Pe care le nega mereu ca fiind răutăți ale dușmanilor. Acum se vorbește despre multe, foarte multe femei care au fost în viața lui, spune amica Laviniei. De-abia acum realizează ea ce umilită a fost în toți acești ani. De tot felul de ... parașute.

Socrii n-au înghițit-o niciodată din cauza lui Gușă

Părinții lui Vâlcov, niște oameni respectați și respectuoși dealtfel, n-au înghițit-o niciodată. Din cauza relației foarte strânse pe care ea a avut-o cu nașul lor, Cozmin Gușă. Mereu au spus că Gușă a influențat-o să plece din PD, să fie jignită de Băsescu, etc, etc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…