Ancheta merge ''BINE''. Senatorul PSD E. Andronescu a făcut ''ANALIZELE''

Ancheta merge ''BINE''. Senatorul PSD E. Andronescu a făcut ''ANALIZELE''

"Doamna profesor Ecaterina Andronescu, în fruntea unui colectiv de cercetători de la Universitatea Politehnica, au studiat care este compoziția gazului rezultat din arderea materialului de antifonare din incinta clubului respectiv", a spus Ioan Lascăr, într-o conferință de presă care a avut loc la Ambasada Franței, el subliniind că dominanta gazelor din club este monoxidul de carbon.

Fraților, ăștia chiar ne cred cretini!

Combinația aerului din Colectiv, ceva aproape nemaiîntâlnit

Compoziţia aerului din Colectiv a relevat "o combinaţie de otrăvuri cum greu şi-ar fi imaginat cineva că există", respectiv de monoxid şi dioxid de carbon, monoxid şi dioxid de azot, acid cianhidric, acid clorhidric, toluen şi xilen.

Astfel, chiar dacă iniţial au plecat pe picioare de la club, răniţii au avut apoi o stare de rău.

Totodată, cei spitalizaţi au o evoluţie imprevizibilă, nemaiîntâlnită, şi în cazurile în care arsurile nu sunt foarte extinse, potrivit medicului.

La rândul său, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Dan Enescu a spus că nu a mai văzut arsuri ca la victimele incendiului din Colectiv, deşi a tratat de-a lungul activităţii 20.000 de arsuri, inclusiv pe ale bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...