ANIMALE/O femeie a fost DESFIGURATĂ de un fan Ponta/VIDEO

ANIMALE/O femeie a fost DESFIGURATĂ de un fan Ponta/VIDEO

O femeie, consilier judeţean PDL în Bistriţa-Năsăud, a ajuns sâmbătă la spital după ce a fost lovită cu pumnul în cap de un bărbat, în timp ce făcea campanie electorală în comuna Prundu Bârgăului. Agresorul a fost indentificat ulterior şi dus la Poliţie pentru audieri.

Monica Săsărman a mers, sâmbătă, în comuna Prundu Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru a împărţi materiale de campanie cu Klaus Iohannis, iar la un moment dat a fost lovită cu pumnul în cap de un bărbat care a coborât dintr-o maşină, un coleg liberal care o însoţea sunând la 112 şi solicitând intervenţia unei ambulanţe, scrie MEDIAFAX.

Potrivit lui Daniel Neag, liberalul care o însoţea pe Monica Săsărman, incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, pe o stradă din comună unde cei doi, îmbrăcaţi cu veste albastre pe care scria numele lui Klaus Iohannis, împărţeau materiale de campanie.

"Am observat că era o maşină Volkswagen care ne urmărea. Am tot văzut acea maşină care se tot învârtea pe lângă noi. Nu am fost atent cine era în ea. Când s-a petrecut totul, eu eram la o distanţă de aproximativ 50 de metri de doamna consilier Monica Săsărman. A oprit maşina aceea, a coborât un tip de circa 30 de ani şi a lovit-o cu pumnul sau cu palma, nu am văzut exact. Când m-am îndreptat spre ei, după ce am auzit ţipete, acel individ a urcat în maşină şi a plecat. Doamna a căzut jos, plângea, era în stare de şoc. Am sunat la 112, a venit Poliţia, salvarea. Am dat declaraţii la Poliţie", le-a spus Neag jurnaliştilor veniţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Bistriţa, unde a fost transportată Monica Săsărman.

De văzut declaraţia celui de la PSD. Un tânăr. O javră tânără.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”