Apel UMANITAR către procurorii DNA: Băieţi, curmaţi-i SUFERINŢA, CHEMAŢI-L şi pe el!

Apel UMANITAR către procurorii DNA: Băieţi, curmaţi-i SUFERINŢA, CHEMAŢI-L şi pe el!

Ponta a declarat joi pe pagina sa de Facebook că este o mare suferinţă pentru el să îşi vadă sora şi mama linşate mediatic, deşi informaţiile apărute în presă au vizat în general audierea surorii la DNA şi posibila audiere a mamei, ambele în calitate de martori.

"Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!", a scris Ponta pe Facebook.

Aşa stând lucrurile, facem un apel către procurorii DNA. Să-i curme suferinţa singuratică. Să-l cheme şi pe el. Că oricum se înmulţesc pistele care duc, dinspre banii europeni păpaţi la Comarnic, spre modernizările făcute la vila de la Cornu...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”