Asta ne aşteaptă, însă toţi tac/ Senatorul Constantin Popa, UNPR, a agresat un poliţist chiar în sediul Poliţiei Buzău/Asta faci când şeful poliţiştilor e şeful partidului tău/VIDEO

Asta ne aşteaptă, însă toţi tac/ Senatorul Constantin Popa, UNPR, a agresat un poliţist chiar în sediul Poliţiei Buzău/Asta faci când şeful poliţiştilor e şeful partidului tău/VIDEO

în mod normal, după apariţia acestei informaţii, că un senator a intrat în sediul unei secţii de poliţie pentru a cere socoteală unui amărât de agent, pentru că nu-i plăcea de faţa lui, fapt de o gravitate fără precedent într-o ţară normală, ar fi trebuit să provoace un val de proteste, în presă şi în societatea civilă. Mai ales că senatorul şi ministrul de interne, fac parte din acelaşi partid. Această jigodie de senator, o să auziţi în materiakuk video, n-are nici o jenă să recunoască faptul că s-a răcorit şi el niţel cu amărâtul ăla. Iar şeful de secţie, băiat orientat, în loc să-l încătuşeze pe nenorocit, l-a băgat în birou. Să bea o cafea.

 Potrivit unor surse judiciare, senatorul UNPR, Constantin Popa, ar fi bruscat, în noaptea de miercuri spre joi un agent de la Rutieră, în sediul Poliţiei municipiului Buzău, cerându-i socoteală pentru faptul că acesta i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.

 A doua zi, poliţistul a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Buzău, precum şi un certificat constatator din care reieşea că, în urma conflictului, i-a fost afectat un umăr.

 Senatorul UNPR, Constantin Popa, a declarat că, în noaptea de miercuri spre joi, s-a aflat în sediul Poliţiei municipiului Buzău, însă doar pentru a discuta cu poliţistul respectiv, care l-ar fi urmărit în trafic.

 ”Mă urmărea băiatul ăsta. M-am dus la el si i-am zis, domnule, nu mă mai urmări, nu mă mai hărţui, ce ai cu mine, am să te reclam. El se lăuda că e şmecherul VIP-urilor, că a amendat maşina Procuraturii, că a luat permisul la X şi la Y. Oricum, nu am lovit pe nimeni ci doar am discutat cu domnul subofiţer. Înţeleg că dumnealui ar fi spus în plângere că am zis eu că îl dezbrac şi că l-aş fi ameninţat. Dacă eu aş fi făcut asta în sediul Poliţiei de faţă cu atâţia oameni, credeţi că mai plecam liniştit? Nu mă legau direct? Când eşti persoană publică devii suspicios când vezi că te urmăreşte unul pas cu pas ca să se remarce”, a declarat senatorul Constantin Popa.

 Potrivit unor surse, scandalul a fost aplanat la sosirea comandantului Poliţiei municipiului Buzău, comisar şef Marius Ivan, care ar fi discutat cu senatorul buzoian în biroul său, după care cei doi ar fi plecat împreună.

 Poliţistul care a depus plângerea împotriva senatorului UNPR este angajat al Serviciului Rutier al Poliţiei Judeţene Buzău, iar în urmă cu câteva luni el a oprit-o în trafic pe una dintre fiicele parlamentarului, căreia i-a suspendat permisul de conducere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…