Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ăsta trebuie INTERNAT!

Victor Ponta este implicat în proiectul Forza Rossa, prima echipă românească de Formula 1. Un document al Guvernului, actul 5/587 din 5 februarie 2014, publicat de Prosport, demonstrează că premierul a minţit atunci când a spus că nu are nicio legătură cu proiectul privat, gestionat de fostul ministru PSD, Ion Bazac.

Timp de trei luni, reporterii ProSport au încercat să obţină confimarea implicării lui Ponta într-un proiect privat, manageriat de un apropiat al cărui holding, Forza Rossa, este înregistrat într-o căsuţă poştală din Nicosia, Cipru.

După al doilea tur al alegerilor prezindeţiale, când Ponta a fost surprins alături de Ghiţă în Dubai, ProSport publicase deja 7 episoade din investigaţia Forza Rossa. Firul poveştii dusese de la un fost fotbalist al Stelei din anii '80, transformat peste noapte din măturător în director de Formula 1, până la omul din vârful Guvernului.

„Am vazut ce ati scris deja pe acest subiect si din pacate sunt numai lucruri total neadevarate! In aceste conditii asta este punctul meu de vedere! O seara buna", a fost primul dintre mesajele premierului către Prosport.

Dialogul a continuat timp de 34 de minute. Răspunsurile premierului au devenit din ce în ce mai nervoase, iar numărul semnelor de exclamaţie din finalul frazelor a crescut, spun jurnaliştii de la cotidianul sportiv. La 19:41, Ponta a trimis un mesaj fără echivoc:

„Nu am semnat actele Forza Rossa!!! Aveti numai informatii false!!! Tot cred ca glumiti pentru ca faceti niste scenarii absolut fantasmagorice!!!"

 La 99 de zile de la dialogul în care Victor Ponta a negat că a semnat acte Forza Rossa, reporterii ProSport au reuşit să obţină dovada că premierul României nu a spus adevărul.

Dovada este o hârtie A4 cu antetul Guvernului României, având numărul de înregistrare 5/587 din 5 februarie 2014 scris peste ştampila „Cabinet Prim-Ministru”. În colţul din stânga jos, uşor inclinată spre stânga, apare semnătura care dărâmă afirmaţiile lui Ponta şi ale celorlalte persoane contactate de ProSport în ultimele 4 luni şi jumătate.

Citește mai mult pe prosport.ro.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Adversarii lui Kovesi au reușit să convingă Bruxellesul: Ea este cea mai bună alegere pentru șefia Pa…

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă acum la Secția 17 de Poliție?

3 ALERTĂ Ce au hotărât „cele 5 fete bune” care-l judecă pe Dragnea. Procesul va dura foarte puțin! Moment-CHEIE …

4 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

5 VIDEO Tudose, dezvăluiri incredibile despre Dragnea și căcatul din PSD! Oameni buni, TOTUL este o MINCIUNĂ!

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze