AVERTISMENTUL lui Băsescu după repetatele amenințări ale lui Ponta: Atenție la GROAPĂ!

AVERTISMENTUL lui Băsescu după repetatele amenințări ale lui Ponta: Atenție la GROAPĂ!

Traian Băsescu s-a hotărât să-i răspundă Curvuței roșii după ce, aproape obsesiv, aceasta repetă, cu orice prilej, că dorește și trăiește pentru ca fostul președinte să ajungă la pușcărie. Băsescu i-o spune p-aia bătrânească. 

”Obsedatul,

Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “ . O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .

Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic .

În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea ?”, e mesajul lui Băsescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!

2 Româncă prinsă când făcea sex în mașină, în miezul zilei

3 „Mamă, aici toată lumea vrea să se culce cu mine!” / Moarte misterioasă la o bază militară americană

4 Radu Crăciun / Uitați de criză. Alta va fi marea provocare

5 Fosta iubită, mesaj pentru Dragnea?