Avocatul Nasty Marian Vlădoiu, RIDICAT!

Avocatul Nasty Marian Vlădoiu, RIDICAT!

Procurorii l-au ridicat pe avocatul Nasty Marian Vlădoiu, președintele Camerelor de Comerț reunite. Procurorii efectuează percheziţii, vineri dimineaţa, la sediul Camerei de Comerţ reunite, la domiciliul preşedintelui Camerei, avocatul Nasty Marian Vlădoiu, şi la biroul acestuia de avocat.

Avocatul este suspectat de evaziune fiscală. Acesta nu şi-ar fi declarat toate veniturile obţinute din activitatea de avocat, cauzând statului un prejudiciu de 150.000 de lei.

Poliţiştii Bucureşteni şi procurorii Curţii de Apel Bucureşti ridică documente de la locuinţa, dar şi de la birou. Avocatul va fi dus la audieri la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti. 

Nasty Marian Vlădoiu este un avocat cunoscut în Bucureşti, este specializat în probleme de securitate naţională, este doctor în drept şi ştiinţe militare.

Totodată, el este şi conferenţiar la Universitatea de Drept.

Știre în curs de actualizare.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență