Azi suporteri, mâine reporteri.../Suporteri ridicaţi de poliţie, la Craiova, suspectaţi că ar fi vrut să-l înjure pe Ponta-VIDEO

Azi suporteri, mâine reporteri.../Suporteri ridicaţi de poliţie, la Craiova, suspectaţi că ar fi vrut să-l înjure pe Ponta-VIDEO

Mai multi suporteri ai Universităţii Craiova, membrii ai grupării PELUZA SUD, au fost retinuţi de polițiști înainte ca Victor Ponta să ajungă la Sala Polivalentă.

Se pare că polițiștii primiseră informații că suporterii ar fi vrut să-i adreseze cuvinte jignitoare premierului, care, în opinia lor, ar susține CSU Craiova, echipa de fotbal a primăriei din Bănie.

Printre cei duși la secție s-a aflat și celebrul Andrei Preda, zis Gogoașă, fost portar al Universității Craiova. Acesta a refuzat să le prezinte actul de identitate organelor. Aşa că a fost săltat şi dus la secţie pentru amprentare. Parcă am mai auzit, în alte vremuri, astfel de poveşti... Şi e doar începutul.

Un model de democraţie PSD. Tac, ascultă plictisiţi ce spui, şi te saltă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”