Băse, IRONIE ''UCIGAȘĂ'' la adresa CIMITIRELOR lui Dragnea

Băse, IRONIE ''UCIGAȘĂ'' la adresa CIMITIRELOR lui Dragnea

Băsescu, despre alegerea "prea iubitului" Dragnea: "Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în CIMITIRE sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt!" 

Fostul președinte Traian Băsescu a ironizat, pe Facebook, alegerile care au loc azi la PSD pentru alegerea președintelui, candidat unic fiind Liviu Dragnea. Redăm mai jos postarea integrală a lui Traian Băsescu:

 "Apel către țară, apel către români!  Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt".

Social-democraţii au început, azi dimineaţă, să vină la urne pentru a alege preşedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea. Pentru alegerile interne ale PSD au fost amplasate urne de vot în toată ţara, care vor fi deschise între orele 8,00 şi 20,00, rezultatele votului urmând să fie centralizate la Bucureşti. Este pentru prima dată când se folosește un astfel de sistem de vot pentru alegerea unui președinte de partid. Sistemul a fost criticat chiar și de Ion Iliescu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…