Băse, IRONIE ''UCIGAȘĂ'' la adresa CIMITIRELOR lui Dragnea

Băse, IRONIE ''UCIGAȘĂ'' la adresa CIMITIRELOR lui Dragnea

Băsescu, despre alegerea "prea iubitului" Dragnea: "Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în CIMITIRE sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt!" 

Fostul președinte Traian Băsescu a ironizat, pe Facebook, alegerile care au loc azi la PSD pentru alegerea președintelui, candidat unic fiind Liviu Dragnea. Redăm mai jos postarea integrală a lui Traian Băsescu:

 "Apel către țară, apel către români!  Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt".

Social-democraţii au început, azi dimineaţă, să vină la urne pentru a alege preşedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea. Pentru alegerile interne ale PSD au fost amplasate urne de vot în toată ţara, care vor fi deschise între orele 8,00 şi 20,00, rezultatele votului urmând să fie centralizate la Bucureşti. Este pentru prima dată când se folosește un astfel de sistem de vot pentru alegerea unui președinte de partid. Sistemul a fost criticat chiar și de Ion Iliescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…